top of page
Ajanvarauksen pystyy myös tekemään Scheduler ajanvarauksen kautta.

TietoisuusPalvelut

Image by Will van Wingerden
Tietoisuuden kehitys

Ajatteletko ja ideoitko paljon, mutta toteutat vähän? Onko sinulla paljon tietoa ja annettavaa maailmalle ja ympäristölle niin henkisistä teorioista ja viisauksista, kuin arkeasi tukevista harjoituksista, mutta käytäntöön paneminen takkuaa arkesi ja ihmisyytesi tasolla?

 

Tietoisuusvalmennuksessa, autan sinua siinä, miten tuot teoriasi näkyväksi ja moniulotteisen viisautesi käyttöön arjessasi.

Valitse tietoisuuden kehityksen palvelu täältä:

Energian ohjaus

Onko sinulla epäselvyyttä siitä, miten jokin energiadynamiikka tai kvanttimekaniikka toimii ja vaikuttaa eri tasoilla arjessasi? Oletko tietoinen mielesi voimasta ja kehosi kyvykkyydestä itseparantumiseen, muttet ole ratkaissut siitä huolimattakaan arjessasi näyttäytyviä haasteita, koska et tunne ulottuvuudellisten rakenteiden mekanismeja.  Autan ja opetan sinut ymmärrykseen energiastasi ja sisäisen ohjauksesi kyvykkyydestä.

Valitse energian ohjauksen palvelu täältä:

Tasapainoon hypnoosilla

Jumitatko jäykkien ajatusten, käsitysten ja näkökulmien kanssa? Rajoittavatko tietyt tunne-, käytös- ja toimintamallit ihmissuhteissa ja elämässäsi etenemistä seuraavalle tasolle? Oletko mentaalinen tai tunneherkkä tai jopa oman itsesi kokeman voimakkuuden puristuksessa. Hypnoterapiassa haasteesi ja ongelmasi ratkaistaan hypnoosissa itseparantamismekanismiesi avulla.

 

Tasapainoon Hypnoterapialla -tuoteperheen palvelut:

  • Tasapainoon hypnoterapialla - omamo.fi

Tutustu tarkemmin
  • Valo Ouija: Uniikit, suomalaiset Ouija kommunikaatiolaudat ja käyttäjäopas

Lue myös

palauteita tietoisuuden ja energian palveluista

Tervehdys Mirika, pidin kovasti tavastasi millä kohtasit minut hoidon aikana!
 
Sain paljon ymmärrystä ja tapoja millä voin kohdata itseni,ottaa kokonaisvaltaisesti vastuuta itsestäni ja energiastani. Minua ohjataan lempeästi sekä rakkaudellisesti eteenpäin. Sain selkeän viestin ravistella itseäni päivittäin. Jalat tuntuvat kevyiltä ja hartioissa kiertää veri tosi hyvin. Asia joka sai minut terästäytymään kun mainitsit että mieleni on tosi vahva se todella pitää paikkansa,kun tapahtuu jotakin erityisesti pientä putoan henkisesti 5-vuotiaan tasolle mieli saa yliotteen ja kärsimys  on valmis 
Vointini on tällä hetkeä hyvä ja paranee päivittäin. Vahvasti heräämisen meininki. Tavataan vielä hoidon merkeissä. 
Lämpöisin terveisin sekä kiitoksin Mirika, Eevamaija

Tutustu myös verkkokaupan tuotteisiin

Image by Brooke Lark
Kanavointi

Tilaa kanavointi nauhoitteena tai kirjallisesti. Toimitus 2vrk (48h) sisällä tilauksesta.
img_20231209_210910.jpg
Valo Ouija kauppa

Ouija on energeettinen tietoisuuden laajentamisen työväline, jonka kautta kommunikoit oman tietoisuusverkostosi kanssa.


Tilaa oma lautasi ja opiskele itsenäisesti Ouija käyttäjäoppaasta kommunikaatiolaudan kysymystekniikat tai tule Ouija -tietoisuusvalmennussessioon Tampereelle valmennettavaksi.
Anni Sennov_edited.jpg
Kirjailija Anni Sennov

 
AuraTransformaation™ kehittäjä Anni Sennov (1962-2019) oli selvänäköinen neuvonantaja, kansainvälinen luennoitsija sekä kirjailija, joka kirjoitti uransa aikana yli 30 kirjaa.
 
Hänen kirjansa käsittelevät mm. henkisyyttä, tietoisuutta, itsensä kehittämistä, uuden ajan lapsia, AuraTransformaatiota™, ihmissuhteita, sekä oman energian suojaamista. Annin kirjoista viisi on käännetty myös suomen kielelle. 
bottom of page