top of page

Ouija palvelut

Mikä on ouija?

"Ouija on tietoisuuden laajentamisen työväline. Ouija laudan avulla vuorovaikutat sinulle tuttujen energioiden eli tietoisuusverkostosi kanssa. Ouija -sessiossa osoitin liikkuu laudan päällä osallistujien energian avulla. Ainoa merkittävä asia sessiossa on oikeanlainen kysymystekniikka ja opetan sen sinulle ilolla!"

Mirika Laurila, Ouija tietoisuusvalmentaja 20 vuoden kokemuksella
maagiset messut hero24.jpg
maagiset messut hero phone.jpg

Maagiset messut lahden sibeliustalolla

Perjantaina 13.9 klo.16-22 & lauantaina 14.9. klo.11-19

Mijama™ mukana ihanilla messuilla Galactic Ouija kommunikaatiolautojen sekä niihin sopivien osoittimien kera Puusepänsalissa, 2. kerroksessa, pöydässä 91.

Messujen järjestäjät (Kuparikettu tiimeineen) kertovat tapahtuman ihanasta tunnelmasta näin:

"Maagiset Messut on Suomen suurin fantasiaan, maagisuuteen ja mystiikkaan erikoistunut tapahtuma, joka juhlistaa monipuolisesti elämää ja sen ilmiöitä, taianomaisuutta, unelmointia ja iloa.

 

Tapahtuman ennennäkemätön konsepti tuo yhteen Suomen maagisimmat yrittäjät, tutkijat, tulkitsijat, luontaishoitajat, kädentaitajat, taiteilijat, esiintyjät, luennoitsijat, cosplay- ja peliharrastajat sekä sisällöntuottajat. Vuonna 2023 messut keräsivät Lahden Sibeliustaloon yli 80 näytteilleasettajaa, 30 esiintyjää ja lähes 2000 messuvierasta.

 

Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa pääsee nauttimaan erilaisista elämyksistä ja kokemuksista kuten konserteista, tanssi- ja akrobatiaesityksistä, popkulttuurista, luennoista, taidenäyttelyistä, työpajoista, maagisista käsityötuotteista, luontaishoidoista, hiljaisesta huoneesta, fantasiapukukilpailusta ja eri esiintyjien tapaamisesta."

 

Tutustu tapahtumaan: maagisetmessut.fi

Varaa lippusi: lippu.fi/artist/maagiset-messut/

Kansikuva: @maagisetmessut

  • Facebook
  • Instagram
5s9a6450_4.jpg

Mihin ouijaa käytetään?

Ouija on työkalu informaation siirtämiselle ja välittämiselle

Ouija sana äännetään englantilaisittain "Wid-zi boord" (Wikipedia: engl. /ˈwiːdʒə/ tai /ˈwiːdʒi/

Ouijaa on pitkään käytetty spiritismissä ja ennustamisessa, ennen kuin on osattu kysyä oikeita kysymyksiä uudenlaisen informaation siirtämiselle ja välittämiselle. Kvanttilomittumisesta johtuen ennustaminen on mahdotonta, mutta oikealla kysymystekniikalla, todennäköisimmät todennäköisyydet pystytään tuomaan esille työskentelyasetelmassa. 

 

Ouija tietoisuusvalmennuksessa saat kvanttilomittumisen huomioivan, modernin näkemyksen Ouija työskentelyyn. Sinä olet aina ja poikkeuksetta energeettisten ilmiöidesi keskipiste. Olet siis omaan lähdekenttääsi kytkeytyneen energian lähde ja energioiden keskittymä. Työskentelyhalu rakkausälyllisestä ja tasapainoisesta näkökulmasta käsin avaa moniulotteisen kommunikaation tason itsetuntemuksesi tueksi.

Lue lisää mikä on Lähdekenttä ja tietoisuusverkosto.

Ouija työskentely auttaa vahvistamaan ja  laajentamaan  itsetuntemusta omasta  moniulotteisuudesta.

Sinä olet aina ja poikkeuksetta paikalle kutsuttavien energioidesi ja opastajiesi lähde.

Ouija työskentely auttaa laajentamaan  ymmärrystäsi energeettisistä dynamiikoista ja vahvistaa itsetuntemustasi.

Ouija tietoisuusvalmennuksessa yksilön moniulotteinen opasjoukko sekä tietoisuusvalmentaja yhdessä tukevat sessiossa toteutuvaa opastusta ja ohjausta.  Paikalla on useimmiten suuri joukko "tietoisuusverkoston väkeä", joka haluaa antaa sinulle opastusta ja ohjausta, on tärkeää, että olet miettinyt kysymyksesi ja kysymyksesi asettelun valmiiksi ennen sessiota, jotta huomio voidaan keskittää sinulle olennaisimpaan informaatioon. 

Ouija tietoisuusvalmennussessio on toteutettavissa niin yksin, kaksin kuin porukallakin. Olennaista on, että jokaisen sessioon osallistujan mieli on avoin ja positiivisen utelias, jolloin sessioon paikalle saapuvien opastajien on vaivatonta ja johdonmukaista välittää informaatiota sessioon osallistuville.

 

Nämä opastajat ovat maailmankuvaasi kytkeytyneitä oppaita, valonauttajia, edesmenneitä läheisiäsi, galaktisia opastajia tai sinulle tuttuja energioita erilaisilta ulottuvuudellisilta tasoilta.

 

Ouija tietoisuusvalmennuksen intentiona on aina saada ja välittää tietoa korkeimmasta rakkausälyllisestä lähteestä, joka on kytköksissä kaikkeen luonnolliseen elämänenergiaan.

Tietoisuusverkostosi yhteyspisteet ovat lähdekentässäsi.

Sinä olet aina ja poikkeuksetta kaikkien tietoisuusverkostosi yhteyksien tasojen yhteyspiste.

Moniulotteinen tietoisuusverkosto tarkoittaa käytännössä kaikkia niitä energeettisiä kytköksiä, joihin olemme yhteydessä ja joista pystymme itse luomaan sekä saavuttamaan jonkin ilmentämisen tason oman tietoisuutemme avulla.

Sessioon paikalle saapuu aina ensisijaisesti yksilön värähtelytaajuuteen ja hänen tilanteeseen tuoman intention mukaisia energioita ja henkisiä opastajia, oppaita ja opettajia yksilön omasta lähdekentästä ja tietoisuusverkostosta. Sessiossa on poikkeuksetta paikalla myös tilan / työskentelyasetelman energiaa ylläpitäviä ja puhdistavia "orbeja" (vapaa suom. pallomaisia energia-olentoja). 

Huomioi, jos pelkäät itsesi ja tietoisuusverkostosi kautta saavutettavaa informaatiota ja ymmärrystä itsestäsi ja elämästäsi, kannattaa pohtia, mikä on itsellesi sopivin tapa juuri tässä hetkessä tukea itseäsi tietoisuutesi avartumisen osalta. Se ei ole välttämättä Ouija -tietoisuusvalmennus vaan jotain muuta.

Ouija yksilövalmennus moniulotteisen itsetuntemuksen tueksi

5s9a6574.jpg

mitä Ouija tietoisuusvalmennus on?

kysymällä oikeita kysymyksiä, saat oikeita vastauksia

Opetan Ouija -sessiossa tietoisuudelleen avoimia yksilöitä pääsemään vielä syvempään ymmärrykseen itsestään ja olemuksestaan johdonmukaisen kysymystekniikan avulla.

Autan sanoittamaan session edetessä, miten tietoisuusverkostosi oppaat ja opastajat pystyvät jakamaan informaatiotaan ja opastustaan näin moniulotteisella ja tehokkaalla tavalla. Opit universaaleista energeettisistä lainalaisuuksista ja energeettisteknisistä mekaniikoista, ja soveltaa tätä tietoa konkreettisesti arkisten asioidesi edistämiseen.

 

Opetan oikeanlaisen kysymystekniikan, jotta sessiossa saadaan nostetuksi esiin mahdollisimman paljon juuri sinulle hyödyllistä informaatiota itsestäsi, tähtijuuristasi, galaktisesta taustastasi, moniulotteisista kytköksistäsi tai elämääsi liittyvistä asioista, joka tukee sinua välittömästi siitä hetkestä eteenpäin polullasi. 

Voit halutessasi myös hankkia Galaktisen Valo Ouija käyttäjäoppaan ja opiskella täysin itsenäisesti kysymystekniikoita ja vastausten ymmärtämisen energeettisteknisiä lainalaisuuksia.

vastuu omasta energiasta ja energeettisestä ympäristöstä

Kukaan tai mikään ulkoinen ei ohjaa tekemiäsi valintoja ja päätöksiä, olet itse vastuussa kaikesta siitä, miten hyödynnät ja jatkojalostat vastaanottamaasi opastusta ja ymmärrystä itsestäsi.

Ennen Ouija sessioon saapumistasi, kirjaat itsellesi ylös alustavasti 1-10 kysymystä, joihin haluaisit session aikana saada vastauksia. ​Teemat voivat olla laajojakin, ja kysymystesi kysymysasun miettiminen valmiiksi on tärkeää, jotta saat kattavia tai yksityiskohtaisia vastauksia.

HUOM. Kysymysten asettelussa vältetään aikatauluihin ja päivämääriin liittyviä kysymyksiä, sillä kvanttilomittumisen vuoksi ne muuttuvat jatkuvasti. Tällöin tieto ei välttämättä hyödytä kysyjää hänen toivomallaan tavalla.

Valmistaudut vastaanottamaan korkeinta rakkausälyllistä informaatiota, ohjausta ja opastusta lähdekentästäsi ja tietoisuusverkostostasi. Lue lisää lähdekentästä ja tietoisuusverkostosta.

Sinulla on aina valta ja vastuu valita oma polkusi jota kulkea, eikä kukaan tai mikään ulkoinen ohjaa tekemiäsi valintoja ja päätöksiä, olet itse vastuussa kaikesta siitä, miten hyödynnät ja jatkojalostat Ouija tietoisuusvalmennuksessa vastaanottamaasi opastusta ja ymmärrystä itsestäsi.

Olet aina vastuussa omasta energiastasi ja rakkausälykkyydestäsi ja siitä miten hyödynnät sitä elämäsi aikana.

20 vuotta ouija tietoisuustyöskentelyä

"Ouija on ollut työvälineeni tietoisuuden laajentumisen matkalla jo 20 vuotta. Ouijan avulla voidaan tuoda esille yksilölle piilossa ollutta informaatiota ja auttaa lisäämään yksilön itsetuntemusta."

 

Mirika Laurila, Ouija tietoisuusvalmentaja

20 vuoden kokemukseni on osoittanut, että “Ouija-lautailu" eli Ouija työskentely on lempeän intuitiivista ja käyttäjälähtöistä tietoisuutensa valmentamista. Se on samanaikaisesti rentoa, helppoa, käyttäjäystävällistä ja hauskaa. Ouija on energeettinen tietoisuuden laajentamisen työväline, jonka avulla kommunikoit omien tietoisuusverkostosi jäsenten kanssa. 

Olen täällä kumoamassa ennakkoluuloja sekä ummehtuneita ja vanhanaikaisia käsityksiä Ouija työskentelyyn liittyen, toivoen onnistuvani siinä sinua ilahduttavalla ja yksilön tietoisuutensa informaation äärelle rentoutumista edistävällä tavalla.

 

Mentorointi- ja monitaajuuksisen kysymystekniikkani avulla tarjoan raikkaan ja virkistävän modernin näkökulman moniulotteiseen ja tietoisuuttasi laajentavaan työskentelytapaan Ouijalla.

 

Tule Valo Ouija tietoisuusvalmennukseen lisäämään itsetuntemustasi moniulotteisuudestasi tai Ouija valmennuspäivään yhden tai kahden ystäväsi kera ja opi tuntemaan moniulotteiset auttajasi tietoisuusverkostostasi modernissa valossa.

kokonainen Ouija päivävalmennus itselle tai yhden tai kahden ystäväsi kanssa

5S9A6614.jpg

Oma ouija historiani

2000 -luku / ekelin nimisen henkioppaan valmennuksessa

Oma Ouija-lautailun historiani ulottuu 2000-luvun alkupuolelle ollessani 13 -vuotias, jolloin ensimmäinen kokemus spiritismistä oli seurakunnan leirillä, jossa toimin tyttöporukalle ovi/käytävävahtina "session aikana".

Leirillä ollut tyttöporukka oli keksinyt piirtää aakkoset ja numerot huoneessa paperille ja olivat hakeneet leirikeskuksen ruokalasta lasin, jota käyttää ouija-osoittimena. Idea sessiosta oli syntynyt, kun joku tytöistä oli katsonut kauhuleffan, jossa laudan idea oli esitelty. Mietin jo silloin mielessäni, että kuka normaali aikuinen antaa 12-13-vuotiaiden katsoa kauhuleffoja. Tämän tytön perheessä sitä pidettiin ilmeisesti ihan ok-asiana. 

 

En itse osallistunut sessioon, mutta valitsin olla mukana porukan toiminnassa niin, että pidin vahtia seurakunnan valvojilta huoneen ulkopuolella, jotta porukka sai touhata huoneessa rauhassa. Jännitys tilanteesta oli katossa, vaikkei mitään ihmeellistä tapahtunut. Ainakaan omasta näkökulmastani.  Ainoa mitä tapahtui, oli se, että kaikki me, jotka tavalla tai toisella osallistuimme "session" järjestelyyn, jäimme kiinni ja saimme luonnollisestikin nuhtelun seurakunnan leirin vetäjiltä.

Ouijasta ei jäänyt pelottavaa mielikuvaa. Ainoastaan pohdinta siitä, miksi näin simppeliä ja yksinkertaista asiaa kuvataan pelottavana ja kiellettynä. Halusin ymmärtää syvällisemmin, mihin ihminen perustaa uskomuksensa asioista, joita ei vielä tunne syvällisemmin.

Oli vuosi 2003 ja 14-vuotiaana tutustuin Ouijan välityksellä silloiseen henkioppaaseeni Ekeliniin.

 

Intiaanina ja sutena ilmentyneeseen, viisaaseen, lempeään, moniulotteiseen, androgyyniin ja lempeään  muodonmuuttajaan, joka oli elänyt ihmiselämiään Maaplaneetalla eri vaiheissa useissa eri kulttuuriyhteisöissä, kehittäen omaa ymmärrystään ihmisenä elämisestä ja taklaamassa omia sielunpolulle valittuja kehityskokemuksiaan. Tavoitin hänet useimmiten istumasta omassa ulottuvuudessaan eri maisemissa, minun istuskellessa omassa huoneessani.

Ekelin alkoi opettamaan universaaleista energeettisistä lainalaisuuksista ja henkisistä oppipoluista joiden kautta ihminen voi valita kehittyvänsä inkarnaationsa aikana.

Koin jatkuvasti pieniä kokemuksia, jotka vahvistivat omien mielenkiinnon kohteideni synkronioita arkitodellisuudessani. Pystyin mielikuvittelemaan joitakin pieniä asioita konkreettisiksi todellisuuskokemuksikseni, mutta välillä turhauduin ankarasti silloin, kun en osannutkaan päivätodellisuudessa leijua, siirtää kehoani seinän läpi toiseen huoneeseen tai kyennyt liikuttamaan esineitä ajatuksen voimalla. Heräsin joinakin aamuina ajatellen, kuinka helppoa ja keveää kaikki tällainen toiminta oli öisin, kun olin nukahtanut, mutta niin kaukaista ja tavoittamatonta hereillä ollessa.

Ekelin kannusti ilmaisemaan itseään itsenään: Kirjoittamaan syviä ajatuksiani ja mietelauseitani ylös, piirtämään asioita, joiden muotokieli edusti oppimiani universaaleja yhteyksiä tai soittamaan pianolla kaikkea, minkä taajuudet tuntuvat itsestä kauniilta ja hyviltä.

 

Välillä koin aivan korvissa humisevaa inspiroituneisuutta näistä "ylimaallisen" hienolta tuntuvista tunteista, joita koin itseilmaisuni välityksellä. Kaikki energeettinen informaatio, jota Ekelin toimitti jatkuvasti, tuntui synkronisoituvan kohdalleen aina oman luomistyöni äärellä.Turhauttavinta kaikessa oivaltamisessa itsensä ilmaisusta oli läheisille kommunikointi etenkin, kun perheenjäsen tai ystävä ei voinut käsittää puheitani tekemisistäni tai innostusta kokemuksistani. Heille kokemusteni kuvailu oli liian korkealentoista vaikeilla sanoilla.

Samoihin aikoihin olin myös alkanut kiinnostua kokemuksieni pohjalta syvemmin luonnonmagiasta ja mystiikasta, jolloin Ekelinin ainoa oppi minulle aiheesta oli lause: "Magia muistuttaa vastuusta." Sain myöhemmin tietää miksi.


Myöhemmin itselle avautui sekin, kuinka moniulotteiset oppaamme luovat sellaisen representaation itsestään, joka on synkronisessa suhteessa senhetkisen henkisen kehityksen ja mielen (tajunnan tilan) avartumisen kanssa (esim. intiaani, susi), eikä saa meitä "paskomaan housuumme ja hidastamaan/keskeyttämään/sulkemaan korkeinta potentiaalia tietoisuuden avautumis-prosessistamme" varsinkin, jos yksilö on vasta lapsi tai nuori.

2010 -luku / valkoinen noita jumalattaren polulla

Ennen Henkioppaani Ekelinin kohtaamista, sain jo alustavia maistiaisia siitä mitä on ulottuvuuksien välisten entiteettien ja opastajien kohtaaminen arkitodellisuuden tasolla.

Sain silloiselta uudelta maagiselta ystävältäni kesälukemiseksi lainaan Kate Westin Wiccan käsikirjan. Olin hetken holdannut kirjan lukemisen aloittamisessa, sillä pari muutakin kirjaston kirjaa oli vielä kesken. Halusin saada ammennettua edellisistä kirjaston opuksista saatavan tiedon sisuksiini ennen uuden aloittamista.

Tuli juhannusaaton ilta ja otin kirjan syliin ja aloin selailla sitä. Erityisen kiinnostavana silloin pidin juurikin vuoden kierron ajankohtiin liitettävää terminologiaa ja informaatiota. Löysin aukeaman, jossa puhuttiin Lithasta, keskikesän juhlasta, jolloin fyysisen ja metafyysisten maailmojen välinen "verho" on ohuimmillaan.

Yhtäkkiä tunsin valtavan rakkauden tunteen paisuvan rintakehässä ja aloin itkeä helpotuksesta. Se oli kaunein ja helpottavin tunne, jonka koskaan olin tiedostanut tuntevani tähän ihmiselämään tullessani.

Tunsin sisäisesti kuinka huoneeseeni oli saapunut feminiininen, jumalallisen lempeä ja voimakkaan rakkaudellinen olento, joka esitteli itsensä Rhiannoniksi. Olennon energia täytti koko huoneen ja aloin vastaanottaa kommunikaatiota Rhiannonilta: "Olet tullut kotiin."... "Voit valita polkusi taas kerran uudestaan ja oppia siitä."... "Olet kulkenut samaa polkua aiemminkin."... "Sinussa elää kaikki se tieto, jonka olet saanut muilta elämiesi matkoilta."... 

Samalla mieleeni purkautui runollinen, jopa loihtimiselta kuulostava lause:
"Täs on noita tuulessa... Etsimässä perintönsä juuria... Voiman, jonka omaan vain... tiedoin taidoin tehokkain... Tuule tuuli, tuule vain... täs on noita tuulessa... Etsimässä voimansa juuria..." En siinä hetkessä tiennyt, että olin välittömästi vastannut kutsuun oppiakseni Valkoisen noidan polusta.

"Tee mitä tahdot kunhan et vahingoita." oli oppi, joka tuli Wiccan käsikirjasta.

On käynnistäviä tapahtumia, kohtaamisia ja asioita, joista eteenpäin yksilö tekee valintaa siitä, miten ja missä muodossa hyödyntää sitä, mitä on juuri annettu käyttöön. Huomasin jo parissa vuodessa silloisesta maagisesta ystävästäni, että hänen kiinnostuksensa ja kokeilunsa kohdistuvat magian synkenpään laitaan. Tästä huolimatta ihailin aidosti hänen tietomääräänsä ja rohkeuttaan kokeilla monia maagisia tekniikoita. Synkemmät kokeilut olivat kuitenkin se ääripää, johon en itse ollut valmis.

Tiedostin alitajunnassani, että kohdennettu energeettinen aie palautuu takaisin lähettäjälleen.

 

Niin suurella uteliaisuudella ja intensiteetillä, kuin pystyin ahmimaan kaikkea tietoa keskusteluista henkioppaani kanssa, oppia kirjoista ja ymmärrystä maagisten rituaalien harjoitteiden kautta, tulin jokaisesta kokeilustani tietoisemmaksi siitä, kuinka magian harjoittajan aie ja tavoite tekee magiasta valkoista, mustaa tai jotain siltä väliltä. Magian harjoittaja vastaa aina itse aikeestaan syntyneestä energeettisestä jäljestä niin hyvässä kuin pahassa.

 

Jatkoin vuosien varrella mieltään avartaneiden kontaktieni kanssa Ouija-sessioiden pitämistä silloin, kun se oli mahdollista. Sessiot kestivät 3-8 tuntiin aina kerrallaan.  Opin vuosien aikana hallitun ja turvallisen portaalityöskentelyn Ouijan avaamiseen ja sulkemiseen ja Ekelin toimi metafyysisen maailman tulkkina useimmissa Ouija-sessioissa, joissa opettelin kysymään hyvin yksityiskohtaisia ja suuriakin kysymyksiä, jotka antoivat lisää pohdittavaa ja sisäistettävää niihin aihepiireihin, jotka Ekelin oli vuosien varrella esitellyt aiemmin.

Ekelin myös tarvittaessa oikaisi käsityksiäni ihmisten kehittämistä rajoittavista säännönmukaisuuksista, jotka estäisivät vapaasti avautuvaa kommunikaatiota.

 

Alkaessani "kysymään oikeita kysymyksiä oppaaltani", sain tietää mitä on olla "vanha sielu maaplaneetta-kokemuksessa", miksi ja miten olen itsekin "oma henkioppaani toisilta tasoilta". Opin tuntemaan muitakin oppaitani, ja sen miksi joillakin heistä on vain tietty rooli, tiettynä ajanjaksona kulkea rinnalla, ja miksi jotkut oppaat ovat koko elämän rinnallamme, tukemassa ja helpottamassa ihmiskokemustamme.

Täysi-ikäisyyteen mennessä harjoitusten ja Ekelinin opastuksen kautta tietoisuuteni energian ohjaamisen mekaniikoista oli jo kehittynyt siten, että käsitin magian olevan jo olemassa Luonnossa. Siten se on myös monilla energian tasoilla tapahtuvaa yhteistyötä, joka synnyttää todellisuuden tilojen luhistumista ja uudelleen rakentumista aikomuksen avulla, jossa yhdistyy harjoittajan energia ja sen hetkinen henkisen (tietoisuuden) kehityksen yhdistelmä. Ajan myötä, omia intentioitani asettaessa, Ekelinin huomio harjoitteiden äärellä piti täysin paikkansa: "Magia todellakin muistutti vastuusta".

2020 -luku / suomen ainoaa ouija tietoisuusvalmennusta

"Ouija on ollut työvälineeni tietoisuuden laajentumisen matkalla jo 20 vuotta. Ouijan avulla voidaan tuoda esille yksilölle piilossa ollutta informaatiota ja auttaa lisäämään yksilön itsetuntemusta." Mirika Laurila, Ouija tietoisuusvalmentaja

Miksi ainoa Ouija tietoisuusvalmennus Suomessa?


Siksi, että Ouijan käyttöä ei tietoisuusvalmenneta vielä Suomessa, vaan siihen liitetään pikemminkin valtava määrä mysteerisiä uskomuksia ilman energeettisteknistä ja kvanttimekaniikan lainalaisuuksien tuntemusta. Tietoisuusvalmennus tulee suoraan oman tietoisuutesi läpi. Muista, että sinä olet aina ja poikkeuksetta paikalle kutsuttavien energioiden lähde. Tietoisuusvalmennuksessa työskentelet itsesi hyväksi. Oman tietoisuutesi laajentamiseksi ja moniulotteisen itsesi syvällisemmäksi tunnistamiseksi. Kun ymmärrät itseäsi ja moniulotteisuuttasi, pystyt käyttämään tätä ymmärrystä myös arjessasi. Ouija tietoisuusvalmentaja pystyy auttamaan oikeiden kysymysten sekä ajatusten kuljettamisessa session aikana.

Mitä on Ouija työskentely?


Ouija työskentely on monitasoista kommunikaatiota yhden tai useamman Lähdekentän värähtelyosan välillä. Lue lisää lähdekentästä ja tietoisuusverkostosta täältä. Työskennellessä tasapainosta ja rakkausälykkyydestä käsin kommunikaatio ja vuorovaikutuskin ulottuvuuksien välillä toteutuu juuri sellaisena. Ouija-sessiossa jokainen osanottaja on omaan Lähdekenttäänsä kytkeytyneen värähtelyn ja tietoisuusverkoston lähde. Lähdekentässäsi ovat ihmisyytesi uskomukset, energeettiset kytköksesi, sieluntarinasi, moniulotteiset yhteytesi sekä ennen kaikkea henkiset auttajasi ja oppaasi. Tuot mukanasi sessioon kaikki uskomukset itsestäsi, sen hetkisestä tietoisuuden tasosta ja energeettisistä kytköksistäsi. Ja tietoisuusvalmennus tekee sen, että lähdet sessiosta laajentuneemmalla tietoisuudella varustettuna, kuin millä sessioon tulit. Tämän vuoksi Ouija tietoisuusvalmennus on tehokasta ja hyödyllistä tietynlaisella työskentely-asetelmalla.

​Kokenut tietoisuusvalmentaja opastaa kysymystekniikassa ja työskentelytavassa


Opetan Ouija -tietoisuusvalmennuksessa tietoisuudelleen avoimia yksilöitä pääsemään vielä syvempään ymmärrykseen itsestään ja olemuksestaan. Pitkästä kokemuksesta ja vuosia kestäneestä ulottuvuuksien välisten rakkausälyllisten entiteettien valmennuksesta käsin katsottuna Ouija-työskentely on moniulotteinen tietoisuuden avartamisen tekniikka kaikille, jotka ovat valmiita laajentamaan ja avartamaan ymmärrystään omasta moniulotteisuudesta, rakkausälyllisyydestä, synkronioista ja koherenssista.  ​

Autan ja opetan mentorinasi oikeanlaisen kysymystekniikan, joka on keskeinen osa tehokasta, johdonmukaista ja modernia Ouija työskentelyä. 

 

Tämän avulla sessiossa saadaan nostetuksi esiin mahdollisimman paljon juuri sinulle hyödyllistä informaatiota itsestäsi, tähtijuuristasi, galaktisesta taustastasi, moniulotteisista kytköksistäsi tai elämääsi liittyvistä asioista, joka tukee sinua välittömästi siitä hetkestä eteenpäin polullasi. 

Olen tasapainoisen energiatietoisen elämänmuotoilun puolestapuhuja. Kumoan ennakkoluuloja ja vanhanaikaisia käsityksiä Ouija työskentelyyn liittyen, toivoen onnistuvani siinä sinua ilahduttavalla ja tietoisuutesi äärelle rentoutumista edistävällä tavalla.

20 vuoden kokemukseni on osoittanut, että “Ouija-lautailu" eli Ouija työskentely on lempeän intuitiivista ja käyttäjälähtöistä tietoisuutensa valmentamista. Se on samanaikaisesti rentoa, helppoa, käyttäjäystävällistä ja hauskaa. Ouija on energeettinen tietoisuuden laajentamisen työväline, jonka avulla kommunikoit omien tietoisuusverkostosi jäsenten kanssa. Monitaajuuksisen kysymys- ja mentorointitekniikkani avulla tarjoan raikkaan ja virkistävän modernin näkökulman moniulotteiseen ja tietoisuuttasi laajentavaan työskentelytapaan Ouijalla.

Tule Valo Ouija tietoisuusvalmennukseen lisäämään itsetuntemustasi moniulotteisuudestasi tai Ouija valmennuspäivään yhden tai kahden ystäväsi kera ja opi tuntemaan moniulotteiset auttajasi tietoisuusverkostostasi modernissa valossa.

Voit myös ostaa oman Ouija-laudan ja osoittimen ja käyttäjäoppaan ja aloittaa niillä itsenäisesti.

suomen laajin ja kattavin valo ouija käyttäjäopas (16 sivua) itseopiskeluun

5s9a6426_edited_edited.jpg

ouijan historiaa

Aakkoslauta /Henkilauta / Spiritismilauta / Ouijalauta

1800- luvulta 2000 -luvulle

Ouijalla on pitkä ja värikäs historia aakkoslautana/henkilautana mediaalisia taitoja omaavien henkilöiden keskuudessa jo 1800-luvun puolivälistä alkaen, jolloin spiritualismista kiinnostuminen ja uteliaisuus mediaalisten taitojen käyttöön oli alkanut nostaa suosiotaan länsimaissa. 

​Ja 1960-luvulla Ouija lauta oli jo amerikkalaisen pelivalmistajan suosituimpia ja myydyimpiä tuotteita sen ajan muiden suosituimpien pelien rinnalla.


2020-luvulla tietoisuuden taso on kohonnut onneksi jo niin paljon, että tämäkin työväline on alettu uudestaan kokea hyödyllisenä itsetuntemuksen ja oman itseymmärryksen laajentamisen työkaluna kuin esim. tarotit, kivet, heilurit, astrologiset kartat, jne."

Ouija sanan etymologia

Ouija = Onnentoivotus (eng. Good luck)

Atlas Obscura kertoo Ouija sanan alkuperästä näin (vapaa suomennos):

Vuonna 1890 amerikkalainen liikemies Charles Kennard kokosi joukon tuntemiaan sijoittajia rahoittamaan "Talking board:n" kaupallistamista peliyhtiölle. Aakkoslauta oli jo tähän mennessä suositussa käytössä Amerikan spiritualistisissa piireissä, mutta laudalle ei oltu vielä keksitty kaupallista nimeä. Charles vietti aikaa sijoittaja Elijah Bondin kanssa ja sitä kautta tutustui hänen kälyynsä Helen Peters Nosworthyyn, joka oli aikansa seurapiireissä tunnettu voimallisena näkijänä. Kolmikko päätti kysyä laudan kautta, mikä nimi sille kuuluisi antaa. Laudalta tuli vastauksena sana OUIJA. Kun laudalta kysyttiin mitä sana tarkoittaa vastauksena tuli GOOD LUCK.

Wikipedia kertoo Ouija sanasta näin:

Ouija = Good luck (suom. Onnentoivotus)

"Etymology. The popular belief that the word Ouija comes from the French and German words for yes is a misconception. In fact, the name was given from a word spelled out on the board when medium Helen Peters Nosworthy asked the board to name itself. When asked what the word meant, it responded "Good Luck."

Collins dictionary kuvaa sanaa Good luck näin: 

"If you say ' Good luck' or ' Best of luck' to someone, you are telling them that you hope they will be successful in something they are trying to do." (suom. "Onnen toivotuksella toivotetaan onnistumista ja menestymistä siinä mitä pyritään tekemään.")


Kotimaisten kielten keskus kuvaa sanaa Etymologia näin: 

"Etymologia-sanalla viitataan yhtäältä sanojen alkuperän tutkimukseen, toisaalta yksittäisten sanojen alkuperään. Sanan taustalla on klassisen kreikan etymologíā, joka tarkoittaa sanan todellisen merkityksen osoittamista."

Populääri- kulttuuri viljelee pelkoa Ouijasta

Populäärikulttuurin pelottavat elokuva-esimerkit Ouija sessioista eivät vastaa todellisuutta vaan ruokkivat ainoastaan pelkoon taipuvaista mieltä.

"Energia on vain energiaa, kunnes sille annetaan intentio eli ohjaustehtävä" Mirika Laurila, Ouija tietoisuusvalmentaja 20 vuoden kokemuksella. Ouija-sessiossa osoitin liikkuu käyttäjän tai session osallistujien energian eli tietoisuuden, kehon elektromagneettisen kentän ja kehon vesipitoisuuden yhdistelmän avulla laudan päällä, kysymyksiin vastaten.

Ouija sessiossa eivät pöydät nouse ilmaan, eikä mikään koettu ilmiö tapahdu sessioon osallistuvan henkilön tai henkilöiden itsensä ulkopuolelta. Kaikki energeettiset ilmiöt ovat suoraan lähtöisin Ouija laudan käyttäjän / osallistujien omasta energiasta, eli lähdekentästä ja lähdekenttään kytkeytyneestä tietoisuusverkostosta. Lue lisää lähdekentästä tietoisuusverkostosta tästä.

Wikipedia selittää "osoittimen liikkumisen ilmiötä Ouija-laudalla" myös näin:

"The term Ideomotor was first used in a scientific paper discussing the means through which these spiritualistic phenomena produced effect, by William Benjamin Carpenter in 1852,[8] hence the alternative term "Carpenter effect". Carpenter derived the word ideomotor from the components ideo, meaning "idea" or "mental representation", and motor, meaning "muscular action". In the paper, Carpenter explained his theory that muscular movement can be independent of conscious desires or emotions."

 

Tiivistetty suomennos: "Ideomotorista vastetta voi kuvata kahden asian yhdistelmänä: mielensisäisenä / henkisenä ideana ja motorisena eli lihaspohjaisena toimintona Carpenter selitti teoriaansa niin, että lihaksen liike voi olla itsenäinen suhteessa tietoisiis haluihin, tarpeisiin tai tunnetiloihin."

Uniikit, suomalaisesta koivusta valmistetut ouija laudat Mijamalta™

5S9A6600.jpg

Myytinmurtaja:  Harhaisimmat käsitykset ouijasta

Ouija sessioon liitettyjä, energeettis-teknisesti vahnentuneita uskomuksia, jotka eivät ole totta ja jotka kumoan, jotta voit suhtautua rentoutuneemmin aihepiiriin.
Uskomus 1: ihmisestä erilliset pimeät ja pahuutta edustavat  voimat osallisena ouija sessiossa

Vastaus: Ei ole totta. Totta on ainoastaan oma värähtelytaajuutesi, oman uskomusmaailmasi määritelmät, jotka muotoilevat kokemuksiasi. Lue lisää lähdekentästä, joka olet.

Yksi populäärikulttuurin ja pelkoon taipuvaisten mielten piintyneimpiä uskomuksia Ouija sessiosta on se, että "itsestä ulkoiset pimeät voimat" osallistuvat sessioon / voivat tulla läpi sessioon, jos vain haluavat.

 

Selitys: Jos etsii pahuutta, löytää pahuutta. Jos pelkäät, kutsut pelon esiin itsessäsi ja sen hetkiseen värähtelyysi kytkeytyneen energian ilmenemis/ilmaisumuodoissa. Määritelmäsi jostain asiasta luo kokemustasi ja määritelmäsi voi samalla vahvistaa kokemustasi. Mutta määritelmäsi tulee olla siellä ensin, jotta saisit edes minkäänlaista kokemusta. Sinä olet määritelmiesi lähde. Sinä annat asioille jonkin merkityksen perustuen omaan uskomusmaailmaasi.

Etsi siis aina yksinkertaisinta selitystä ilmiöille omasta energiastasi. Uskomusmaailmasi eli ajattelusi, käyttäytymisesi, tuntemisesi ja toimintasi ilmentyvät energiassasi ja tuot energiasi ilmiöt uskomusmaailmasi perusteella koettavaksi. Määritelmät ja energian ilmenemisen kapasiteetti ovat jo ihmisessä itsessään olemassa, joka työskentelee Ouijan avulla.

Kysymys tietoisuudellesi: "Mikä on sinulle pahuutta ja mitä energian ilmaisumuotoja pelkäät?"

Vastaus: "Rentoudu ja vapauta itsesi tietoisuutesi avartumista supistavista määritelmistä ja rajoittavista säännönmukaisuuksista. Nauti ihmettelyn ja kyselyn oppimisen tilasta kuten lapsuusaikanasi jo osasit sen luonnostaankin."

USKOMUS 2: Asetin liian vähän suojauksia ennen sessiota, pimeyden voimat voivat nyt päästä suojaukseni läpi sessiossa. Sessioon Tarvitaanaina vahva noita, meedio tai näkijä, joka osaa tulkita ilmiöitä.

Vastaus: Ei ole totta. Olitpa sitten tieteilijä, taiteilija tai tavis, voit hyödyntää ouijaa tietoisuustyöskentelyysi. Kun antaa työskentelylle intention: rakkaudesta käsin työskentely, se tapahtuu. Olet siten suojassa ennen kaikkea itseltäsi ja omilta pelkopohjaisilta määritelmiltäsi. Tietoisuutesi pyrkii ohjaamaan sinut syvempään ja laajentuneempaan ymmärrykseen annetusta intentiosta käsin.

Selitys: Energia on vain energiaa, kunnes sille annetaan ohjaustehtävä. Sinä olet siis energioidesi ja tietoisuutesi ohjauksen keskittymä. Lähdekentässäsi on uskomusmaailmasi kaikesta, minkä uskot olevan totta itsellesi sillä tietoisuuden eli henkisen kehityksen tasolla, jossa sillä hetkellä olet. Lue lisää lähdekentästä täältä.

Suojaus perustuu erillisyyteen ja käytät suojausta suojaamaan itsesi myös itseltäsi sessiossa. Suojauksen energeettistekninen mekanismi perustuu siihen, että "olet sitä mitä ajattelet. Tulet ajattelusi tulokseksi."

Suojaat itsesi hyvin ennen sessiota, sillä alitajuisesti tiedostat mielesi möröt, jotka ovat jo sinussa rajoittavina, supistavina tai estoisina ajatusmalleina tai tukahdutettuina tunteina, joita ei ole läpivalaistu tai tuotu selkeyteen tai päivänvaloon. Ihmisellä on useimmiten pelko siitä, että läpivalaisee ja paljastaa jotain epämiellyttävää "mörkötajuutta / mörkötason" itsestään. Suojaat siis itsesi, itseltäsi ja kaikilta niiltä tietoisuusverkostosi heijasteilta, joita et ole valmis käsittelemään. Lue lisää tietoisuusverkostosta täältä.

Kysymys tietoisuudellesi: "Miltä siis oikeasti suojaat itseäsi? Kenties rehelliseltä ja läpinäkyvältä itsereflektiolta ja kommunikaatiolta?"

Vastaus: "Rentoudu ja anna aikaa selkeämmän ja tarkkanäköisemmän itsereflektion kehittymiselle. Ole armollinen itsellesi ja kommunikoi itsellesi rakkaudesta käsin. Olet juuri täydellisesti tietoisuutesi ohjauksessa. Olet matkalla kristallin kirkkaaseen ja rehelliseen kommunikaatioon, joka avartaa näköalojasi entisestään."

USKOMUS 3: Ouija laudan käyttö on vaarallista, sillä sen kautta pimeät voimat tulevat läpi laudasta ja pääsevät käsiksi tähän todellisuuden tasoon.

Vastaus: Ei ole totta. Lauta ei kutsu puoleensa mitään mörköjä, demoneja ja voldemortteja, sinä kutsut pahuuden ja pelkosi esiin itsessäsi omalla intentiollasi ja mielikuvittelusi voimalla.

Selitys: Kuten kahdessa aiemmassa kohdassa on selitetty, olet energioidesi lähde, keskittymä ja ilmentäjä. Olet lähdekenttäsi ja tietoisuusverkostosi keskipiste kaikessa energeettisessä työskentelyssä. Koet sen, mitä itse olet ja edustat uskomusmaailmassasi määritelmiesi kera. Sinun ja sessioon osallistuvien intentio sekä edustamanne energia ja tietoisuuden tasot ohjaavat aina session kulkua.

Kysymys tietoisuudellesi: "Mitkä uskomukset pimeydestä tai pahasta hallitsevat vielä mielenmaisemaasi? Mihin oletuksiin tai kokemuksiin ne perustuvat."

Vastaus: "Tietoisuutesi käynnistää kokemuksesi ja voi parantaa kokemuksesi. Olet juuri nyt uudistamassa näkemyksesi ja parantumassa näkemyksesi laajentumisen ja avartumisen kautta. Kiitä itseäsi kyvystäsi selkeyttää näkemyksesi."

Tilaa sinulle uniikki, suomalaisesta koivusta valmistettu valolauta personoidulla symboliikalla Mijamalta™

suomalaisesta koivusta valmistetut, uniikit, valolaudat Mijamalta™

Luon laudan syntyprosessissa yhteyden rakkausälylliseen lähdekenttään ja kutsun kyseessä olevaan tietoisuusverkostoon yhteydessä olevat henkioppaat, valomaailman auttajat ja galaktiset opastajat mukaan Valo Ouijan syntyyn. Ouija syntyy galaktisten yhteyksien tilassa ja rakkausälyllisen energian saattelemana. Uniikit, suomalaiset käsityötaideteokset ovat universumin ihmisarkkitehtuurin yhdistävää taidetta, joka auttaa kohottamaan omaa värähtelytaajuutta uudelle tietoisuuden avautumisen tasolle.

Valmistan Ouija -kommunikaatiolautojen designin alusta asti itse. Valolautojen kirjasintyyppeinä käytän omaa galaktinen skandi-kirjaintyyppiäni, taikakirjaimia ja valokieltä / noita-aakkosia sekä sigileitä. Valmistuksessa kiekko jätetään joko puunväriseksi tai käsitellään valkoisella, mustalla, kultaisella tai helmiäisen vaaleanpunaisella kotimaisella maalilla.