top of page

Energiassa kaikki on yksinkertaista.

Elämäsi muodostuu energeettisen datan uudelleen ohjautumisesta ja muotoutumisesta. Elämä itsessään ei ole mysteeri, sillä energia pyrkii järjestäytymään ja ilmentymään aina uudelleen erilaisissa ulottuvuudellisissa rakenteissa. Sinä ja ympäristösi värähtelette.

Värähtely on yksinkertaisimmillaan energeettisen informaation siirtämistä tarkoituksenmukaisesti. Tarkoituksenmukaisesti värähtely muotoilee ja ohjaa kehittymistä johonkin uudelleen järjestäytyneeseen muotoon.

Energia itsessään on neutraalia. Energia on informaatiota. Ei ole olemassakaan hyvää tai pahaa värähtelyä. On vain lähettämistä ja vastaanottamista, muotoutumista ja ohjautumista uudelleen.

Sinulla on kyky läpivirtauttaa elämääsi jatkuvasti uutta ulottuvuudellista ja värähtelyysi yhdistynyttä informaatiota. Se on luonnollinen osa kehittymistäsi. Voit tehdä elämästäsi ihanaa, lempeää ja rakkaudellista läpivirtausta tai tukkoista, estoista ja rajoittunutta.

Mountain View

Tunnistaminen.

Oivaltaminen on ensimmäinen askel kohti tietoisuutta. Oivaltaminen on silta tunnistamiseen.

 

Tunnistaminen on voimakas läpimurto, jonka kautta todellinen kasvu mahdollistuu. Todellisen kasvu tapahtumisen edellytyksenä taas oleellista on, että tunnistamisen jälkeen ymmärrät miten suhtaudut siihen mitä olet tunnistanut.

Kokemukset.

Tietoisuutesi käynnistää kokemuksesi ja sen hetkinen värähtelytaajuutesi sekä tietoisuutesi taso määrittävät sitä, miten suhtaudut kokemukseesi.

 

Tietoisuus käynnistää kokemuksesi, jotta etenet elämässäsi, kasvat ja kehityt kohti tasapainoisempaa ihmisyyttä. Kokemuksesi näyttävät ja paljastavat sinulle epätasapainon tilat elämässäsi. Ja epätasapainon juuri on aina pelon taajuuksissa. Kun epätasapainoa ja erillisyyttä  ei enää ole, sielunkierrollisesti et enää koe palaamisen tarvetta Maaplaneetalle.

Olet suunnitellut itse ennen ihmisyyteesi saapumista millaisen sielunmatkan kehityskulut ja kasvuprosessit haluat taklata. Nopeutat prosessiasi vain antautumalla ja omaksumalla uusia, erilaisia näkökulmia ja tekemällä uusia valintoja itsellesi, itsesi vuoksi. 

Hyväksyminen.

Tasapainon kasvu itsessä tarkoittaa ehdottoman rakkauden lisääntymistä itsessä. Hyväksyntää ilman ehtoja. Rakkautta ilman ehtoja. Sinulla on ainutlaatuinen elämä. Sinä olet tunnistanut mitä olet kokenut, mutta koska luet tätä, olet myös ylittänyt itsesi, eli tasolla tai toisella hyväksynyt kokemuksesi olevan osa kehittymistäsi.

Silloin kun sinulla on jokin ongelma, jonka todella haluat aktiivisesti ratkaista, tulet viettämään todennäköisesti n. 3, 6 tai 9 kk ongelmasi kanssa, jotta kuuntelisit korkeampaa tietoisuuttasi mitä ongelmasi olemassa olo kertoo sinulle elämästäsi ja haluaa sinun oppivan, jotta kohotat värähtelyäsi. Ongelmat ilmenevät sisäisenä epätasapainotilana kehon, mielen, tunteiden tai energian tasolla.

Saavuttaessasi oivalluksen, tunnistamisen ja selkeyden, itseparantumisesi alkaa tapahtua välittömästi. Pystyt ratkaisemaan epätasapainotilasi valitsemalla, mitä tasapainossa eläminen olisi juuri sinulle. Hyväksyminen helpottuu, kun ymmärrät selkeästi millaisen persoonallisuuden olet valinnut tähän elämään itsellesi. Persoonallisuutesi ei ole todellinen itsesi, jolloin se on samalla haaste ja mahdollisuus, jonka kautta itse valitsemasi sielunkehitykseen kuuluvat oppiläksysi tulevat toteutetuksi. 

vastuu.

Hyväksymisen mekanismi johtaa vastuuseen oman energian ja tietoisuuden käyttämisestä oman elämänsä hyväksi. Kun tulet tietoiseksi energian luomuksistasi, tulet vastuulliseksi siitä, miten ohjaat ja muotoilet energiasi käyttöä tietoisuutesi avulla. Kun rentoudut energiastasi, myös energeettinen ympäristösi muuttuu.

On hyvin tärkeää viettää aikaa omassa energiassaan, sillä et tarvitse kenenkään muun energiaa kuin oman energiasi käyttöösi, täysin. Energeettisen tuen kysymyksiä itsellesi:

  • Miten käytät energiaasi nyt?

  • Mihin annat energiasi mennä juuri nyt?

  • Millaiselle värähtelylle annat huomiosi?

  • Mitä energiaa vahvistat itsessäsi juuri nyt?

  • Miten ohjaa energiaasi ja ohjaatko edes?

  • Oletko erotellut energiasi muiden energiasta?

  • Kuinka paljon olet viettänyt aikaa vain ja ainoastaan omassa energiassasi ja oletko edes?

sisäinen opas
harjoitus

Sisäistä näkemystäsi tukevan, sisäisesti vapautuneen elämän idea on aivan jotain muuta kuin vain, että yksilöllä olisi ainoastaan tarve parantaa itsensä vaivoistaan tai viedä itsensä mahdollisimman kauas helpotukseen hankalista ihmissuhde tai elämäntilannekuvioistaan. 

Elämäntapasi, intentiosi, kiinnostuksesi ja ymmärryksesi kokemiasi asioita kohtaan rakentavat energeettistä vuorovaikutusta kokemiesi todellisuusulottuvuuksien välillä. Ideasi, ajatuksesi ja tunteesi luovat kehollista ja todellisuusulottuvuudellista kokemustasi. Tietoisuutesi käynnistää kaikki kokemuksesi, jotta voisit aina uudestaan valita, millaiseen värähtelyyn menet kohtaamasi kokemuksen kanssa.

Tietoisuuden laajentuminen taas auttaa sinua ymmärtämään  kaikkia kokemuksiasi laajemmasta tulokulmasta.

Laajemman hahmotuskyvyn avulla pystyt käsittämään myös läpielettävästä todellisuuskokemuksestasi, miksi ja milloin on aika muuttaa ja tarkistaa oman elämänsä suuntaa. Saatat kuitenkin pohtia miten kaikki konkreettisesti muuttuisi elämässäsi jos todellisuuskokemuksesi ja näkökulmasi uudistuvat.

"Jos ihminen hyväksyisi ja tuntisi olevansa läpi elämänsä kokonainen, rakastettu ja täysi, maailmassamme ei olisi yhtäkään yksilöä joka kokisi vastakkain oloa ja erillisyyttä mistään tai toisistaan."
Taustalle soimaan spotifysta playlist:
mijama magic without words

hengitä.

Hengittäminen on nopein tapa saada energiaa. Hengittäminen heijastaa aina tunteitasi ja ajatuksiasi. 

Jos tunnet vihaa, hengityksesi on pakotettua. Vastustat sisäänhengitystä eli vastustat ulkomaailmasta heijastuvaa näkökulmaa, muiden näkemyksiä itsestäsi, elämästäsi, valinnoistasi, haluistasi jne... Jos tunnet surua, hengityksesi on vastustavaa. Vastustat uloshengitystä eli vastustat olosi helpottamista itkulla, joka vapauttaa läpikäytäviä tunteita.

Hengittämällä 3-6-9 metodilla annat mielellesi ja kehollesi aikaa kuulla sisäiseltä oppaaltasi mitä kerrottavaa korkeimmalla tietoisuudellasi on itsellesi juuri nyt. Voit käyttää menetelmää myös illalla unen saamiseen, jotta mielesi laukkaaminen hellittää. 3-6-9 hengitysharjoitus on harmonisoitu meditaation, kanavoinnin ja itsehypnoosin yhdistelmä.

3 X Hidastat sisään ja ulos -hengitystäsi.
6 X Hengität rauhallisesti sisään ja ulos ja annat hengityksen vain ja ainoastaan rauhoittaa kehoasi ja mieltäsi.
9 X Hengityksen avulla alat tuntea, kuinka siirryt luonnollisesti kuuntelevaan tilaan. Sisäinen oppaasi saapuu paikalle kommunikoimaan itsellesi jakaen viisautta ja ymmärrystä niistä olosuhteista jotka vallitsevat nyt lähdekentässäsi.

kuuntele.

Sisäinen opas on korkeamman tietoisuutesi heijaste. Se on rakkausälyllinen, seesteinen ja viisas versio sinusta. Sisäinen oppaasi tuntee niin egosi kotkotukset kuin syvimmät henkiset tarpeesi ihmisyydessä. Sisäisen oppaan kuuntelu vahvistaa käsitystäsi siitä, että voit olla se kuka olet ja olet täysin tuettu ja rakastettu sellaisena kuin olet. 

Saatat juuri nyt tarvita lepohetken aktiivisesta ajattelusta, tuntemisesta tai aistimisesta. Saatat tarvita juuri nyt sitä seesteisyyttä, viisautta ja rakkautta, joka tukisi sinua tässä hetkessä voimallisimmin.

 

Sinulla saattaa olla tavoite elämän suunnan, sisäisen selkeyden, syvemmän ymmärryksen lisäämisestä. Sinulla saattaa olla tarve aktivoida itseparantamismekanismisi, tai tehdä todellisuusloikka tai halu syventää näkemystäsi elämääsi muotoilevista valinnoista energiasi uudelleenoptimoinnilla.

Kuuntelemalla sisäistä opastasi, tunnistat, koet ja hyväksyt sen millainen olet nyt, miten käytät tietoisuutesi ja energiasi kapasiteettia nyt ja miten avoin olet vastaanottamaan sisäisen oppaasi informaatiota sen hetkisistä olotiloistasi ja olosuhteistasi. Tunnistat myös, jos sisältäsi nousee vastustusta kuunnella opastustasi. Tämä on yhtälailla tärkeää ja kertoo sen, ettet ole valmis kohtaamaan opastuksen tuomaa sisäistä vastuuta.

vastaanota.

Jos mielesi laukkaa, palaa hengittämiseen ja toista 3-6-9 vaiheet. Sisäinen oppaasi auttaa sinua käsittelemään yhtä isompaa teemaa tai aihetta kerrallaan, sillä yksi aihe linkittyy kaikkiin muihin pienempiin aihepiireihin.

 

Kun hengität, siirryt sisäisen kuuntelemisen tilaan. Voi olla, ja hyvin todennäköistä on... että tunnistat teeman tai aiheen, josta sisäinen oppaasi juuri sillä sinua informoi. Voit silloin kysyä mielessäsi kysymykset:

Mitä tämä tilanne / kokemus palvelee?

Mikä auttaa minua yhteydessä itseeni?

Mikä auttaa minua olemaan enemmän oma itseni? 

Miten rakkaus toimisi tilanteessani?

Saat vastaukset tunteina, mielikuvina, sanoina ja lauseina sekä aistimuksina. Voi olla että olet jo nukahtamassa tässä vaiheessa ja unimaailmasi kuljettaa sinut selkeyden äärelle. Anna kaiken nousta sisältäsi tietoisuuteesi. Anna kaiken informaation saapua vaivattomasti, kuten hengitys. Kaikki vastaanottamasi informaatio rauhoittaa sinua sisäisesti, lisää energiaa tuleviin päiviisi, sillä kommunikoit itsesi kautta, itsellesi, rakkausälyllisesti.

Päästä irti.

Sisäisen oppaasi vastaukset tuovat sinut tunnistamisen tilaan. Tunnistamisen jälkeen ymmärrät miten suhtaudut siihen mitä olet tunnistanut. Tunnistat kuinka olet hakeutunut sisäisen oppaasi ohjaukseen myös siksi, että haluat saada vahvistuksen johonkin sellaiseen, minkä olet jo tiedostanut kauan tai jonkin aikaa.

Saat vahvistusta intuitioosi luottamiseen, vahvistamiseen tai rakentumiseen. Saat seesteisyyttä ja rauhaa mieltäsi ja kehoasi vaivaaviin aiheisiin. Luottamus omaan intuitioon, eli tietoon siitä, että kuunnellessa omaa sisäistä näkemystäsi, totuuttasi, yhteyttä sydämeesi, voit saavuttaa ja kokea juuri ne asiat, jotka tarvitset ja haluat osaksi elämääsi ja päästää irti niistä asioista, jotka eivät enää sinua palvele.

Saatuasi vastauksesi päästä irti ajatuksistasi ja jatka hengittämistä, kunnes luonnollisesti joko nukahdat tai virkistyt ja palaat arkitietoisuuteen. Nauti Sisäinen opas harjoituksen tuomasta seesteisyydestä ja energisoitumisesta ja jatka eteenpäin arjessasi tekemällä valintoja, jotka ylläpitävät harjoituksen avulla saavutettua olotilaa.

Pine Tree
bottom of page