top of page

Energianohjaus palvelut

Mitä ovat Mijama™ Energian ohjauksen palvelut?

Mijama™ Energianohjaus on kanavoinnin, energian ohjauksen ja tietoisuuden aktivoinnin mentorointi-tekniikka. 

Tietoisuutesi on saumattomasti yhteydessä energiaasi ja energiasi on saumattomasti yhteydessä  elämääsi. Laajentuvan tietoisuuden polulla matkaavana hyödyt mentoroinnista, joka auttaa elämän ja arjen uudelleenohjauksessa, silloin kun olet avautunut moniulotteisuudellesi ja kaipaat energeettisen ympäristösi uudelleenmuotoilua itsesi kautta.

 

Rakkausälyllinen energianohjaus kohottaa ja aktivoi elämänenergiaasi ja yhdistää kvanttitasolla ne todellisuusulottuvuudet, joihin sinulla on sen hetkisellä tietoisuuden tasollasi ja energeettisen potentiaalisi kehityksen tasolla sillä hetkellä luonnollisestikin pääsy.

Energian ohjaus yhdistää Mijama™ tietoisuuden lähdekentän sekä asiakkaan tietoisuuden lähdekentän eteenpäin vieväksi laajakaistaksi tuoden asiakkaalle ymmärrystä oman tietoisuuden tasonsa ja värähtelynsä välittämästä kokonaisuudesta. Tekniikan pohjana on yhdistelmä Mijama™ monitaajuuksista kommunikaatio -tekniikkaa, Sokraattista kysymystekniikkaa, asiakaskeskeistä kohtaamisvalmennusta sekä korkeimman tietoisuuden kanavoitua ohjausta henkilön moniulotteisesta olemuksesta.

"Tietoisuutesi ohjaa energiaasi ja energiasi on elämääsi."

Mirika Laurila, TIETOISUUDEN JA ENERGIAN MENTORI

Olet energeettisten ilmiöidesi keskittymä, jota voi kutsua lähdekentäksi.

Päästessäsi selkeyteen sisäisen näkemyksesi kanssa, alat tarjota itsellesi näköalan olla enenevissä määrin sisäisesti vapautuneemmassa energian läpivirtauksessa.

 • Jos muutat ajatuksiasi, energiasi eli värähtelysi muuttuu, sillä ajatustesi läpi virtaa uutta informaatiota.

 • Jos vapaudut tunnelukoistasi, energiasi eli värähtelysi muuttuu, sillä kokemus tunteidesi vapauttamisesta tuottaa uutta informaatiota kehollesi.

 • Jos kehosi saa tarvitsemaansa huolta ja kosketusta, energiasi eli värähtelysi muuttuu, sillä kehosi sähkömagneettinen kenttä saavuttaa uuden resonanssin ympäristönsä kanssa ja tuottaa uutta informaatiota soluillesi.

Olet energian keskittymä täynnä ulottuvuudellisista rakenteista läpivirtaavaa informaatiota. Tämä informaation läpivirtaus on lähdekenttä, joka meissä kaikissa on.

Tämä läpivirtaus ulottuvuudellisten rakenteiden läpi antaa sinulle kyvyn muistaa tietoa muistakin elämistä, muissakin kehollisissa kokemuksissa, muissakin paikoissa ympäri universumia kuin vain maaplaneetalla. Se on informaatiota, jonka olet itse koodannut energiakuvioosi. DNAssasi on väylä kehosi siihen tietoon, viisauteen ja ymmärrykseen, jota kannat energiassasi, eli lähdekentässäsi. (Lue lisää lähdekentästä). Olet universumin ihmisarkkitehti, ja siten moniulotteinen energiassasi.

Energeettistä dataa elämässäsi ohjaa tietoisuutesi, sillä tietoisuutesi käynnistää kaikki kokemuksesi. Tietoisuutesi on saumattomasti yhteydessä energiaasi ja energiasi on saumattomasti yhteydessä  elämääsi.

Tätä on energeettisen datan uudelleen järjestäytyminen. Elämäsi tapahtumat ja ilmiöt muodostuvat energiasi sidoksista tähän planeettaan ja kosmokseen, eli kaikkialle missä energia voi ilmentyä jossakin muodossa ja laadussa. Pystyt ymmärtämään energiasi verkostoa tietoisuutesi avulla, sillä tietoisuuden laajentuminenkin tarkoittaa tiedon siirtämistä ja välittämistä ulottuvuuksien ja niiden edustamien elämänmuotojen välillä, elämän tarkoituksenmukaisuuden ymmärtämisen ja kokemisen kautta.

"Energiassa kaikki on yksinkertaista, joten etsi aina energiastasi yksinkertaisinta selitystä ilmiöille. Kokemasi ilmiöt löytyvät energiastasi."
Image by Simon Berger

Kvanttienergia ei ole riippuvainen ajasta, paikasta tai etäisyydestä

"Energia on vain energiaa, kunnes sille annetaan ohjaustehtävä."
Mirika laurila, kvanttitietoisuushoitaja

Energeettistä dataa elämässäsi ohjaa tietoisuutesi, sillä tietoisuutesi käynnistää kaikki kokemuksesi. Tietoisuutesi on saumattomasti yhteydessä energiaasi ja energiasi on saumattomasti yhteydessä  elämääsi.

Tätä on energeettisen datan uudelleen järjestäytyminen. Elämäsi tapahtumat ja ilmiöt muodostuvat energiasi sidoksista tähän planeettaan ja kosmokseen, eli kaikkialle missä energia voi ilmentyä jossakin muodossa ja laadussa. Pystyt ymmärtämään energiasi verottuneisuutta tietoisuutesi avulla.

Kvanttienergiahoidossa nollatila tarkoittaa energeettisen datan uudelleenjärjestelyn tekniikkaa synkronoimalla havaittu ja huomioitu informaatio. 

 

 • Hoito auttaa fyysisessä, psyykkisessä ja emotionaalisessa paranemisessa.

 • Hoidon aikana kaikki tapahtuu itsenäisesti omassa energiajärjestelmässäsi, koska olet jo hoitotavan valitessasi valmistautunut synkronoimaan tietoisuutesi hoidon tuloksiin.

 

Energialla ei ole etäisyyttä, jolloin hoidon vaikutukset ovat perillä välittömästi. 

 

 • Hoidossa vaikutetaan, solumuistissa oleviin aiheisiin, jotka ovat asioita, jotka yksilö haluaa ratkaista edistääkseen elämäänsä tarkoituksenmukaiseen suuntaan.

 • Hoito saatta käynnistää kehossa puhdistusreaktion, jolloin jälkikäteen voi tulla mm. oksettava olo, päänsärkyä, vanha vaiva nousta hetkellisesti pintaan jne. On hyvä ymmärtää, että huono olo ei merkitse mitään pahaa tai huonoa tapahtuneen vaan voimallista reaktiota, koska asioihin liittyvään energiasidokseen on lähdetty hakemaan aktiivisesti ratkaisua.

 • Ennen hoitasi unimaailmasi aktivoituu ja/tai aiheeseesi liittyviä tuntemuksia alkaa jo nousta pintaan. Tämä on merkki siitä, että prosessisi on jo alkanut.

Kvanttienergiahoito perustuu yksilön värähtelytaajuuden kohottamiseen ja kehon itseparantamismekanismien aktivoimiseen suoraviivaisesti, joka tukee kehon kykyä parantaa itse itsensä.

Kvanttienergiahoito auttaa palauttamaan kehon ja mielen luonnolliseen harmoniseen tilaan havainnointiin ja huomiointiin perustuvan tekniikan kautta.

 • Kaikki tapahtuu itsenäisesti ihmisen omassa energiajärjestelmässä, koska ihminen on jo hoitotapansa valitessaan ollut valmis synkronoimaan uskomuksensa suhteessa lopputulemaan.

Hoidon vastaanottaja itse saa informaatiota, todennäköisesti jo ennen hoitoa ja n. 1h - 2 viikkoa hoitotilanteen jälkeen.

 • Hoidon aikana voimme vaikuttaa rajoittaviin uskomuksiin, haitallisiin ajattelu- ja sukumalleihin, solumuistissa oleviin traumoihin, jotka ovat asioita, jotka voivat näkyä sekä fyysisinä että henkisinä oireina

 • Hoito saattaa käynnistää kehossa puhdistusreaktion, jolloin jälkikäteen voi tulla mm. oksettava olo, päänsärkyä, vanha vaiva nousta hetkellisesti pintaan jne. Tämä voi olla kehon viesti levätä, koska alkanut prosessi on edelleen päällä.

 • On hyvä ymmärtää, että huono olo ei merkitse mitään pahaa tai huonoa tapahtuneen vaan voimallista reaktiota, koska on jo  tapahtunut niin paljon.

Image by Willian Justen de Vasconcellos

Energian ohjaus tuo sinut sisäisesti vapautuneempaan ja yhtenäisempään tilaan.

Itselle mahdollistettu hoitava lepohetki omassa energiassasi avaa neutraliteetin tilan, josta käsin voit avautua uudelle.

 

Neutraalista tilasta käsin näet pidemmälle ja tulet tekemään selkeämpiä valintoja ja raktaisuja oman elämäsi tueksi, pystyt ottamaan etäisyyttä mieltäsi vaivaaviin asioihin ja tulet kokonaisemmin omaan energiaasi eli omaan olemukseesi läsnäolevaksi.

Neutraliteetin tila johtaa luonnollisesti siihen, ettet enää usko olevasi erillinen kaikesta ja kaikista muista. Alat nähdä yhteyden itsessäsi ja saat yhtenäisemmän näkemyksen myös elämässäsi vallitseviin olosuhteisiin.

Et siten usko enää olevasi enemmän tai vähemmän kuin kukaan toinen vaan tiedät, tunnet olevasi juuri omassa kohdassasi, keskellä omaa energeettistä evoluutiotasi, omaa energiaasi ja tietoisuuttasi tutkien, ja kokemuksistasi oppien.

Et voi tehdä missään muodossa virheellisiä valintoja, jotka eivät olisi relevantteja elämäsi kehittymisen kannalta.

Olet siis samalla tavalla itsenäsi, elämäsi kokemisen matkalla, aivan kuten kuka tahansa muukin. Sinä olet syy elämällesi. Ollen samalla se kehityksen ja kasvun värähtelevä osa, joka kehittyy oivalluksien ja muutoksen kautta jatkuvasti ja on yhteydessä kaikkeen ja kaikkiin.

ala olla se versio itsestäsi, jonka haluat elämääsi.

Panosta siihen, että opit tuntemaan oman energiajärjestelmäsi eli lähdekenttäsi. (Lue lisää lähdekentästä ja tietoisuusverkostosta)

 

Oppiessasi tuntemaan lähdekentässäsi vaikuttavat tekijät ja oppiessasi työskentelemään oman energiasi kanssa, tulet viemään elämääsi eteenpäin itsellesi relevantilla tavalla. Olet valmis kuuntelemaan itseäsi ja muotoilemaan elämääsi itseäsi voimaannuttavaan ja eheään muotoon. Koska luet tätäkin tekstiä, olet parhaillaan kehittymässä ja kasvamassa ihmisyydessäsi elämiseen, jossa on aitoa yhteyteen saattamisen (intergraation) kokemusta.

Kannustan sinua ilahduttamaan itseäsi oppimiskyvylläsi kaikesta mahdollisesta, mikä vaan missäkin hetkessä resonoi juuri sinulle, huolimatta yhtään kenenkään muun mielipiteistä.

Anna itsellesi mahdollisuus opiskella ja innostua kaikesta oppimisesta ja tekemisestä, joka inspiroi, vie sinua eteenpäin elämässäsi ja antaa sinulle ja vain juuri sinulle mahdollisuuden kehittyä olemaan se kuka haluat olla. 

“Not all those who wander are lost.” J.R.R Tolkien

AuraTransformaatio™

AuraTransformaation™ kehittäjä Anni Sennov (1962-2019) oli selvänäköinen neuvonantaja, kansainvälinen luennoitsija sekä kirjailija, joka kirjoitti uransa aikana yli 30 kirjaa.

 

Hänen kirjansa käsittelevät mm. henkisyyttä, tietoisuutta, itsensä kehittämistä, uuden ajan lapsia, AuraTransformaatiota™, ihmissuhteita, sekä oman energian suojaamista. Annin kirjoista viisi on käännetty myös suomen kielelle. 

Anni Sennov oli nuoresta saakka erittäin lahjakas ymmärtämään ja hahmottamaan selvänäköisesti ihmisten persoonaa ja tietoisuutta koskevia asioita. Hänen menestyksensä neuvonantajana, näkijänä, kouluttajana ja kirjailijana perustui suoraan, mutta lempeään tapaan käsitellä ja esittää asioita. Anni halusi auttaa ihmisiä ymmärtämään ja tiedostamaan oman elämänsä kannalta keskeisiä voimavaroja ja haasteita, jotta mahdolliset muutokset ja henkilökohtainen kehittyminen lähtisi liikkeelle myös käytännön tasolla. 

ilmainen kirjalyhennelmä

Lue ilmainen kirjalyhennelmä Kristalli- ja indigoenergiat - kokonaisvaltainen tasapaino -kirjasta (2020; 19 sivua) ennen AuraTransformaatio™ -hoitoasi.

Kirjatiivistelmä pohjautuu Anni Sennovin vuonna 2012 suomeksi käännettyyn kirjaan ”Kristalli- ja indigoenergiat ja kokonaisvaltainen tasapaino”. Tekstin on päivittänyt syksyllä 2020 auravälittäjäohjaaja™ Johanna Saari yhdessä suomalaisten auravälittäjien kanssa.

Tai tilaa painettu kirja

Lue painettu kirja Kristalli- ja indigoenergiat - kokonaisvaltainen tasapaino (2012; 213 sivua) ennen AuraTransformaatio™ -hoitoasi. Lainaa kirjastosta tai tilaa kirja Mijaman verkkokaupasta.

AuraTransformaation™ tekee koulutettu Auravälittäjä™ tai Auravälittäjäkouluttaja™ (Tutustu Suomen Auravälittäjiin)

Auravälittäjä™ / Auravälittäjäkouluttaja™  työskentelee hoidon aikana puhtaan  tasapainoenergian kanssa, joka edustaa energian ja tietoisuuden evoluutiota maaplaneetalla.

Kukaan ei "tulla tupsahda" hoitoon yllättäin sitä kokeilemaan, sillä ennen hoitopäätöstäsi luet Anni Sennovin "Kristalli- ja indigoenergiat"- kirjan tai ilmaisen kirjatiivistelmän. Otat asiakkaanani tietoisen vastuun jo hoitoa harkitessa ja tutustut tulevaan hoitoosi ja siihen valmistautumiseen etukäteen huolellisesti.

 

Asiakaslomakkeella*, joka toimitetaan tietoosi ennen hoitoasi, ja jonka asiakas allekirjoittaa ennen hoidon aloittamista, varmistetaan se, että myös asiakas tietää hoitoon liittyvät vasta-aiheet (psyykelääkkeiden tai huumausaineiden käyttö ja mielenterveydelliset ongelmat) ja ymmärtää olevansa itse vastuussa hoitoon tulostaan.

AuraTransformaatio™ viralliset kotisivut:

varaa hoitosi vasta, tutustuttuasi hoitometodiin ja luettuasi kirjalyhennelmän tai painetun kirjan.

Asiakastietolomakeessa huomioidut vasta-aiheet ja asiakkaan vastuut:

Hyväksyn AuraTransformaation vastaanottamista edellyttävät ehdot.

 • Vakuutan, etten ole käyttänyt AuraTransformaatiota edeltävän 6kk aikana huumeita, muita viihdekäyttöisia aineita, rauhoittavia, mielialalääkkeitä tai muita saman tyyppisiä lääkeaineita.

 • Vakuutan, ettei minulla ole ollut psykiatrista diagnoosia tai muita psyykkisiä häiriöitä, sairauksia tai oireita viimeisen 1,5 vuoden aikana ennen AuraTransformaatio-hoitoani.

 • Vakuutan, etten ole kärsinyt 1,5 vuoden aikana alkoholi-, lääke- tai huumausaineriippuvuudesta.

 

Allekirjoitamme Asiakassopimuksen Auratransformaatio-hoidon vastaanottamisesta saapuessasi. Asiassopimus säilytetään 10 vuoden ajan.

Asiakassopimus toimitetaan hoitovaraukseni jälkeen sähköpostiin, jotta asiakas  tutustuu hoitokokonaisuuden vastaanottamisen ehtoihin ennen hoitoaan.

Auran Tasapainotus™

Onko Auratransformaatiostasi jo tovi, mutta koet tarvitsevasi Auran tasapainotushoidon  kristallisoitumisprosessisi ja tietoisuuden laajentumismatkasi tueksi juuri nyt?

Auran Tasapainotus™ on kohdistettu: 

1. Auratransformaation™ vastaanottaneelle henkilölle eli ennen vuotta 1995 syntyneille. Mikäli tulet ensimmäistä kertaa asiakkaakseni, ilmoita oman Auravälittäjäsi ™ nimi ajanvarauksesi yhteydessä. 

2. Vuosien 1995-2004 välillä ja vuosien 2004-2008 välillä syntyneille nuorille ja nuorille aikuisille. Heillä on joko indigo tai indigo-kristalli-aurarakenteen yhdistelmä ja Auran Tasapainotusta™ tai tietoisuutta valmentava energiaohjaus voivat auttaa yksilön energiatasapainon palauttamisessa ja/tai kehittymisessä. 
 
3. Vuosien 2009-2012 välillä syntyneillä lapsilla ja nuorilla on täysin kehittynyt kristalliaura- ja keho, jolloin he eivät välttämättä tarvitse Auran Tasapainotusta™, mutta saattavat jossain tilanteissa hyötyä siitä. Lapsen Auran Tasapainotus™ -hoidon tarpeesta päättää lapsen vanhempi. 

bottom of page