top of page

Parhaimmat kykymme ovat luovuus ja mielikuvitus.

Luovuus ja mielikuvitus ovat parhaita kykyjämme siksi, että nämä ominaisuudet pystyt aktivoimaan ja optimoimaan vaivattomimmin käyttöön itsessäsi. Pystyt olemaan tietoinen elämäsi luoja. Sinulla on runsas ja täyteläinen kyky innostua tai lannistua kaikesta minkä pystyt mielikuvittelemaan. Käytä siis kykyäsi luodaksesi maailmastasi parempi paikka.

Kysymys kuuluukin, kuinka suurella kapasiteetilla sallit itsesi mielikuvitella eläväsi ja juuri sellaista energian resonanssin elämää, kuin mihin ajattelusi ja tuntemisesi kapasiteetti kurottuu. 
 


Toinen kysymys on, kurotatko luovan kapasiteettisi mielikuvittelusi rajoille asti, vai himmailetko kapasiteettiasi tietoisesti hyväksymällä määritelmät, jotka edustavat vain rationaalisuuden rajoja. Rationaalisuuden rajat nimittäin eivät koskaan pysty tavoittamaan luovuuden ja mielikuvittelun laajuutta, sillä niillä ei ole rajoja. 

"olet jo kaikkea sitä, mitä tarvitset energeettisesti, joten Vietä siis aikaa energiassasi, niin muistat todella, kuka olet."
Image by Jordan Steranka

Tarina

"Tarina, jota kerrot itsellesi itsestäsi, on niin kauan todentuntuinen, kunnes muutat ohjaanana elämän näyttämösi käsikirjoitusta ja päähenkilösi muuttaa perspektiiviään."

Olemme jokaisena hetkenä uusi versio itsestämme. Mitä syvemmin olet pystynyt irti päästämään sellaisista tarinoistasi, jotka aiemmin ovat olleet osa tarinaasi, mutta eivät ole enää, olet vapautat energiasi palvelemaan juuri tämän hetken versiotasi, jollaisena ilmennyt ympäristöllesi.

Läheisesi on joskus aiemmin saattanut saavuttaa sinut tietynlaisessa versiossa, mutta onko se tarina enää totta?Tuntevatko läheisesi sen versiosi joka olet nyt? Pystyvätkö he uudistamaan käsityksensä sinusta? Kun itse olet pystynyt uudistamaan oman käsityksesi itsestäsi, tuntuuko joskus siltä, että läheisesi haluavat pitää kiinni siitä versiostasi, joka et enää heille oikeasti ole?

Ottaessasi vastuun omasta energiastasi ja energeettisestä yhteydestä itseesi ja kaikkeen sekä siihen mitä otat sisään, mitä välität ulos...Kumma kyllä, tämän fyysiseksi mielikuvitellun maailman ilmentämät todellisuusheijastumat eivät jollain mielenkiintoisella tavalla enää vaivaa sinua samoin kuin aiemmin. Tiedät silloin muuttaneesi tarinaasi, tietoisesti.

Käsikirjoitus

Elämän näyttämön käsikirjoituksen ja päähenkilön näkökulman muuttaminen on prosessi, jossa myös oman tarinasi ohjaajana ikään kuin joudut/pääset tilanteeseen, jossa...

  • Kerrot käsikirjoittajille, että storyn juonta pitäisi muuttaa, jotta päähenkilö kasvaa kertomuksessa energeettisen potentiaalinsa kanssa.

  • Samalla muistutat käsikirjoittajille, että päähenkilön tulee kohdata jumiutuneet ajatus-, käytös-, ja toimintamallinsa paljastaakseen itselleen todellisen henkisen kehityksensä tilansa.

  • Ilmoitat vielä käsikirjoittajille myös, että päähenkilön tulisi saada näiden kokemusten myötä myös toivoa tuovia ja kannustavia merkkejä elämäänsä, jotta hän tietäisi olevansa oikealla polulla, menossa kohti sisäisesti vapautuneempaa tilaa.

Päähenkilö

Ohjaajana ohjaat myös päähenkilöä näyttelevää uppoutumaan syvällisesti roolihahmonsa uudistamiseen, jotta story voi kehittyä seuraavalle tasolle.

  • Kerrot päähenkilöä näyttelevälle, että roolihahmon energeettisen potentiaalin laajentaminen tapahtuu, hänen keskittäessään huomionsa sydämessä ja kehotasolla hyvältä ja oikealta tuntuviin tekoihin ja toimenpiteisiin, tällöin syvällisimmätkin tuntemukset pintautuvat.

  • Pyydät päähenkilön näyttelijää kokeilemaan ottamaan vastuun roolihahmonsa kasvuprosessista ja ylittämään esteitä, jotka liittyvät irtipäästämiseen aiemmista totutuista toiminta- ja käyttäytymismalleista sekä häiriötekijöistä, jotka hidastavat hahmon kehittymistä uudelle ilmentämisen tasolle.

  • Kannustat vielä päähenkilön näyttelijää ottamaan vastaan kaikki tarpeelliset muutokset rakkaudella ja kiitollisuudella, jotka hän on saanut hahmossaan aikaan ihan vain kokeilemalla ja yhdistämällä sellaisia aspekteja, jotka edes auttavat hahmon näkökulmien uudistumista.

 

Joten... Sinä rakas tarinasi päähenkilö, tämän se sisäisen kasvun ja uudistumisen prosessi vaatii.

Image by Mahdi Soheili

Tietoinen luoja 
harjoitus

Sisäinen työ tapahtuu mielikuvittelun avulla.  Käytä tuota uskomatonta mielikuvitustasi tunteaksesi, että olet jo se versio itsestäsi, jota haluat ilmentää todellisuuskokemuksessasi. Siten todellisuutesi on jo muodostanut itsensä värähtelemään tuon kokemisen tason kanssa.

Jotta alkaisit elää elämääsi sellaisessa versiossa, joka ilmentää juuri sitä, mitä autenttisimmillasi olet... ehkäpä juuri nykyistä tasapainoisemmassa versiossa...Se vaatii ennen kaikkea itseltäsi kykyä siirtä mielikuvituksesi moniulottuvuudelliseen voimaan.

Voimaan, johon olet yhdistänyt luomisen idean oman elämäsi rakkausälyllisestä ohjauksesta ja tunnet olevasi jo se versio itsestäsi, joka kokee korkeammin värähtelevän version olemuksestaan jo nyt.

Ottaessasi vastuun omasta energiastasi ja energeettisesti yhteydestä itseesi ja kaikkeen ja siihen mitä otat sisään, mitä välität ulos...Kumma kyllä, tämän fyysiseksi mielikuvitellun maailman ilmentämät todellisuusheijastumat eivät enää jollain mielenkiintoisella tavalla enää vaivaa sinua samoin kuin aiemmin.

"Mielikuvitus on joustavaa kasvua ja oppimista. Joustavuutta, joka täydentää rajallista ajattelua. Täydentävää uteliaisuutta, jossa viisauden siemenet kasvavat kohti valoa, runsauden taimina ilman rajoja."
Taustalle soimaan spotifysta playlist:
Mijama magic with words
Et voi tulla sellaiseksi versioksi itseäsi ennen kuin...

Pystyt kuvittelemaan sen version olemassa olon jossain muodossa

Harjoitus 1: Kuvittele erilaisia versioita itsestäsi. Anna mielikuvituksesi rikkaus huvittaa, kutittaa ja naurattaa itseäsi. Salli mielikuvittelusi ja luovuutesi villillä ja rikkaalla tavalla pukea itsesi useisiin erilaisiin versioihin. Ja lopulta, kun olet huvittanut itseäsi tarpeeksi luovuudellasi, tarkkaile, mikä versio ilahdutti sinua eniten. Tämän avulla löydät totuutta siitä, millaisella ilolla olet varustettu jo valmiiksi.

Et voi siirtyä siihen kuviteltuun versioon itseäsi ennen kuin...

Uskot sen version olevan jo olemassa jossain mielikuvituksellisella tai moniulottuvuudellisella tasolla

Harjoitus 2: Kuvittele seuraavaksi se versio itsestäsi jolle antaisit saumattoman tukesi ja rakkautesi, kuten läheinen ja luotettava ihminen sinulle tukensa ja rakkautensa antaisi. Jos et pysty kuvittelemaan ihmistä, kuvittele voimaeläimesi, jolla on ne ominaisuudet, jotka ilmaisevat sinulle saumatonta kumppanuutta, kestävyyttä ja rakkautta. Tarkkaile miten tämä mielikuvitusversio käyttäytyy ja vuorovaikuttaa muiden kanssa.

Et voi alkaa olemaan se versio itsestäsi, joka ilmentää parempaa tai mielekkäämpää versiota sinusta ennen kuin...

uteliaisuutesi ja kiinnostuksesi sen version olemassaolon ilmentämiseen kasvaa sinussa todella.

Harjoitus 3: Kuvittele seuraavaksi millaista sisäistä ja ulkoista rikkautta tällä versiollasi on elämässään. Rikkaudet voivat olla konkreettisia tai abstrakteja. Merkittävää on vain, että kiinnostut rikkauden määrästä ja laadusta ja millä tavalla se on osana mielikuvittelemasi version sisäisiä ominaisuuksia ja elämää. Mielikuvittele kaikki itseäsi ilahduttavat ominaisuudet tälle versiolle itseäsi, joka ilmaisee rikkautta ja runsautta monin eri tavoin sinulle merkittävimmillä elämänosa-alueilla. 

et tule koherentimmaksi versioksesi, jollei...

ajatuksesi linjaudu tunnekokemukseesi sisäisesti vapautuneemmasta olemisen tilasta.

Harjoitus 4: Kuvittele seuraavaksi miten koherenssissa eli yhtenäisyyden energiassa elävä versiosi ilmaisee luovuuttaan, kykyjään ja kompetenssiaan maailmalle. Mielikuvittele se tunnetila ja ne ajatukset, joiden kanssa heräät aamuisin ja jotka ilahduttavat ja innostavat sinua, kun lähdet toteuttamaan päivääsi. Huomaa, miten linjautuminen siihen versioon itseäsi, jossa koet aitoa yhteyttä itseesi, tekemiseesi ja olemiseesi, saa sinut rakastamaan itseäsi vieläkin enemmän ja taitojesi ja kyvykkyytesi rikastuttaa elämääsi ja maailmaa ympärilläsi. Tämä on se versio, jonka olet valmis näyttämään ensin itsellesi ja sen myötä myös maailmalle, joten ala elää tätä versiota todeksi.

bottom of page